/

Kindsponsoring Oeganda

In Oeganda is een moeder heel erg gelukkig als één of het liefst al haar kinderen naar een school kunnen.

Een kostschool betekent dat een kind niet uren hoeft te lopen om de les bij te wonen, of uitgeput raakt van het klusjes doen zoals water halen of houtsprokkelen, om dan vaak met een lege maag te laat in de les te verschijnen. Een kostschool betekent ook kwaliteitonderwijs, in tegenstelling tot de arme dorpsschooltjes waar de standaard bedroevend laag is.

Een kostschool betekent dat een kind, naast onderwijs, ook drie maaltijden per dag, een bed met matras, kleding, medicatie, veiligheid en liefdevolle verzorging krijgt: het volledig levensonderhoud. Een enorme hulp voor de familie of de stam van deze kinderen. In de vakanties gaan de kinderen naar hun familie en/of stam terug. Het is belangrijk om hun eigen taal en cultuur te behouden en om zo, wanneer zij klaar zijn met hun studie, een verschil te kunnen maken in hun eigen stam en land.

Ons hulpmodel van kindsponsoring bestaat uit de hulp van 7 donateurs die samen met elk € 9,- per maand een bedrag van 63 euro per maand bij elkaar brengen voor het volledige levensonderhoud van een kind op een kostschool.

Vormt u een van die belangrijke schakels in de zorg voor een kind in Oeganda? Vul dan hieronder het donatieformulier in.


ANBI RSIN: 8195 25 339

Duurzame Ontwikkelingsdoelen voor dit project:

Doneren

Stap 1/2

Doel:

Hoeveel:

Stap 2/2

Uw persoonsgegevens:

Uw adres:

Uw bijdrage:

Doel:
Bedrag:
Frequentie:

Betaalmethode:

Klik op de groene knop om naar de beveiligde betaalomgeving te gaan

* = Verplicht veld

Blijf op de hoogte

Elke maand indrukwekkende verhalen, actuele vacatures en het laatste nieuws in je mailbox: meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Hart voor Kinderen

Postadres:
Postbus 160
1250 AD Laren

Bezoekadres:
Johannes Geradtsweg 24b
1222 PT Hilversum

Statutair adres:
Stadhouderslaan 52
3761 EM Soest

Telefoon: 035 - 772 11 04

Giften: NL 41 INGB 000 000 4520
(BIC: INGBNL2A)
 
KvK: 32136226
ANBI RSIN: 8195 25 339
© 2024 Hartvoorkinderen - Disclaimer / Privacyverklaring - Sitemap