/

Sponsors uit het bedrijfsleven

Wij zijn onze sponsors uit het bedrijfsleven enorm dankbaar voor de financiele ondersteuning en bijdragen in natura die zij leveren. Dankzij hun hulp kunnen we daardoor veelal met grote stappen ineens veel meer kinderen helpen.

Wilt u ons met uw organisatie, onderneming of bedrijf ook sponsoren? Laat het ons weten.

Mark van Schaick b.v.

Ondersteunt diverse projecten in verschillende landen.

Feenstra Vlees

Ondersteunt diverse projecten in diverse landen.

Autobedrijf Pels, Goedsign reclame & BOVAG

Een financiele bijdrage van Autobedrijf Pels, Goedsign reclame en BOVAG hebben het voor Hart voor Kinderen mogelijk gemaakt het hele land rond te rijden voor promotionele activiteiten in een eigen Hart voor Kinderen-auto!

Peer CMS

De bijdrage van Peer CMS bestaat uit een grote korting op de bouw en ontwikkeling van deze website.

Drukkerij Vanderperk

De bijdrage van drukkerij Vanderperk bestaat uit het drukken van de Hart voor Kinderen-nieuwsbrief tegen een gereduceerd tarief.

LeadLogic

LeadLogic is een marketingbureau, gespecialiseerd in online marketing en e-commerce. Klik hier om naar hun website te gaan.

Hoogvliet

Hoogvliet heeft het kinderdorp Rehoboth in 'Port Shepstone' van een heel mooi en groot schoolgebouw voorzien. 'Port Shepstone' is een dorp in Zuid-Afrika waar enkel kinderen met een HIV/Aids besmetting worden opgevangen en waar Hart voor Kinderen inmiddels zes gezinnen ondersteunt.

Elsenga Installatietechniek

Elsenga Installatietechniek heeft op het Goede Doelengolftoernooi, georganiseerd door Kees van der Hart, een grote bijdrage geleverd aan de opbrengst voor Hart voor Kinderen. Geweldig!

Project Slapend Rijk

Stichting Project Slapend Rijk is een onderneming met een missie. De naam van de onderneming komt vanuit de gedachte dat onze (in verhouding rijke) Nederlandse kinderen met de aankoop van een muziekdoosje al slapend de omstandigheden van kwetsbare en verlaten kinderen in de rest van de wereld verbeteren. Klik hier om naar de website te gaan.

Buffetrestaurant De Rode Loper

Buffetrestaurant De Rode Loper uit Stadskanaal sponsort Hart voor Kinderen zodat nog meer (verlaten) kinderen geholpen kunnen worden.

Fun Ville

FunVille Speellounge in Maastricht organiseert activiteiten en fundraisers waarvan de opbrengsten gaan naar Hart voor Kinderen.

Vredenburg Utrecht

Theaterzaal Vredenburg steunt Hart voor Kinderen met zaalfaciliteiten. In 2012 was dat The Christmas Inspirience.

Outdorado.com

De webwinkel Outdorado.com heeft spontaan een aantal outdoor waterfilters beschikbaar gesteld voor onze reis naar Afrika. Hartelijk dank!
Wilt u ons ook sponsoren? Geheel vrijblijvend vertellen wij u graag over de mogelijkheden.

Neem contact op!

Hart voor Kinderen

Postadres:
Postbus 160
1250 AD Laren

Bezoekadres:
Johannes Geradtsweg 24b
1222 PT Hilversum

Statutair adres:
Stadhouderslaan 52
3761 EM Soest

Telefoon: 035 - 772 11 04

Giften: NL 41 INGB 000 000 4520
(BIC: INGBNL2A)
 
KvK: 32136226
ANBI RSIN: 8195 25 339
© 2024 Hartvoorkinderen - Disclaimer / Privacyverklaring - Sitemap