/

Comité van aanbeveling

Onze ambassadeurs hieronder dragen het werk en onze missie een warm hart toe. Vandaar dat zij hun talent en tijd inzetten om Hart voor Kinderen te promoten. We willen ons team van ambassadeurs graag uitbreiden.

Heb je een warm hart voor kinderen in nood en wil je ook betrokken worden bij ons werk? Laat het ons weten.


Tim Hermsen
Musicus, dirigent, songwriter
 
Al van jongs af aan raakte hij vertrouwd met vele soorten muziek en beoefent hij drums, orgel en piano. Hij wordt geïnspireerd door Amerikaanse groepen zoals Selah, The Gaither Vocal band en de Brooklyn Tabernacle Choir. In de afgelopen jaren is Tim naast het schrijven van nummers aan de slag gegaan als dirigent en pianist bij diverse koren.

Tim laat zich inspireren door de onvoorwaardelijke liefde van God en wil deze liefde doorgeven ook aan kinderen in nood in de wereld. Wij zijn Tim dankbaar voor zijn ambassadeurschap voor Hart voor Kinderen. Ga naar zijn website voor meer informatie.
Marco van den Berg
Identiteit: Kind van God
 
In deze hoedanigheid mag hij zich bezig houden op zeer verschillende vlakken waarin hij aan Gods Hand  Zijn Weg wil gaan. Deze bezigheden zijn: Oprichter van het boardsportmerk Rad-Dad, het schrijven van gedichten ter ere van onze Hemelse Vader en Zijn Zoon Jezus Christus, het beheren van het creatieve bedrijfje Fun-Design en het elektrotechnische bedrijfje M. van den Berg E.D.
 
Na een zeer onrustige jeugd mocht God het leven van Marco radicaal veranderen op zijn 23ste levensjaar waardoor er een hartsverlangen naar de liefde van God is ontstaan die zijn sporen nalaat in het leven van Marco. In die grote dankbaarheid wil Marco zijn hart en handen laten dienen in Gods Koninkrijk en dat doet hij op diverse vlakken.
 
Vooral kinderen raken zijn hart waardoor Hart voor Kinderen precies past in het plaatje waar Marco zich ook voor in wil zetten. Zij verdienen het zo om zich geliefd te weten.
 
Op zijn website en facebookpagina geeft Marco uiting aan zijn constante stroom van creatieve gedachten.
www.rad-dad.eu
Sjoukje Gniewyk- Lokers

Van 1997 tot 2000 woonde zij in Frankrijk (Normandie), waar zij veel schilderde. De  kinderportretten als onderwerp  werden taferelen met kinderen. Het kind als onderwerp boeit haar bijzonder omdat het kind nog puur is zonder aangeleerde manieren. De ziel wordt weerspiegeld in de ogen. Wat gaat er om in het kind en in welke omstandigheden moet het leven. Door haar schilderijen wil zij de aandacht brengen voor Hart voor Kinderen d.m.v. verkoop van schilderijen, ansichtkaartenkaartensetjes (vanaf 2019) verder via kunstmarkten en exposities. Klik hier om haar werk te zien en misschien ben jij geïnteresseerd in een schilderij en steun je daarmee een kind.
Tom Herlaar

Tom Herlaar werkt sinds 1977 bij de Evangelische Omroep als radiopresentator en vaak ook als voice-over. Dat laatste doet hij ook regelmatig voor Hart voor Kinderen. Tom werd al op jonge leeftijd gegrepen door de liefde van Jezus. En die liefde drijft en inspireert hem tot op de dag van vandaag. Zelf heeft hij 4 kinderen en weet als geen ander hoe kwetsbaar kinderen zijn. Onlangs bezocht hij een particulier kinderproject in Zuid-Afrika en toen werd het nog eens bevestigd: Kinderen zijn heel kostbaar, maar ook enorm kwetsbaar. Het aantal mensen dat HIV-geïnfecteerd is, is ongekend hoog in dit land. Tom zegt: ‘Laat ons maar die druppel op de gloeiende plaat zijn en hoe meer druppels, hoe groter de plas’. Daar zet hij zich graag voor in!
Arie Reurekas

Arie Reurekas werkte ruim 30 jaar als predikant en in het middelbaar onderwijs als godsdienst- en maatschappijleraar. In 2008 kreeg hij een herseninfarct, waardoor hij helaas geen les meer kon geven. In eerste instantie kon hij moeilijk praten en lopen en zocht hij naar een vorm van ontspanning. Hij vond dit in schilderen. Deze creatieve vorm pakte hij aan om aan zijn herstel te werken. Vanaf 2009 werkt hij als kunstschilder. Arie Reurekas is momenteel bezig aan een aantal schilderijen voor Hart voor Kinderen die hij ter beschikking stelt aan het goede doel. De schilderijen met afbeeldingen van kinderen uit de diverse landen waar Hart voor Kinderen werkzaam is, zullen te zijner tijd in diverse exposities te zien zijn. De bedoeling daarvan is om sponsoring en gelden te werven voor de missie van Hart voor Kinderen.
Dr. Prof. Jan du Toit

Jan du Toit is directeur van het Afrika Centrum voor HIV/Aids Management aan de Stellenbosch Universiteit in Zuid Afrika. Het Afrika Centrum wil academische instituten aansporen een creatieve en actieve rol te spelen in sociale, politieke en economische transformaties. Dit doet zij door academische programma's, onderzoek en het mobiliseren van de gemeenschap. Bekijk video.
Daniel Rodriguez

Hij werd wereldwijd bekend als 'de zingende politieman' door zijn ontroerende vertolking van God Bless America na de aanslagen van 11 september 2001. Sinds 2004 is hij fulltime zanger en heeft hij al meerdere cd's uitgebracht. In Nederland is hij bekend van de Hour of Power Kerstconcerten waar hij samen met zijn vrouw Marla Kavanaugh optrad. Daniel heeft meerdere cd's gemaakt.  Bekijk video.
Donna Schuller

Donna Schuller is de vrouw van dominee Robert Anthony Schuller, wiens vader de bekende tv-kerk Hour of Power heeft geleid en nu betrokken is bij LifeNetwork TV. Donna is nauw betrokken bij 'Habitat for Humanity' en bij het St. Patrick Project dat werd gelanceerd in de gemeente van haar zoon. Ze zorgen voor dak- en thuislozen, begeleiden kinderen, voeden mensen die honger lijden en bieden alleenstaande ouders opleidingen aan.
Christiane Engel

Christiane Engel is de kleindochter van dr. Albert Schweitzer. Maar dat niet alleen, ze is ook bijzonder getalenteerd. Zo studeerde zij aan het conservatorium in Zürich en volgde daarnaast opleidingen in de psychologie, sociale antropologie en geneeskunde. Daarnaast is Christiane ook nog eens een begaafd pianist, geeft ze concerten over de hele wereld en heeft ze verschillende Mozartcd's uitgebracht. Bent u benieuwd naar de muziek van Christiane Engel? Klik hier om haar cd te bestellen in onze webwinkel. De netto opbrengst van dit product komt geheel ten goede aan Hart voor Kinderen. Bekijk video.
Anne van der Bijl - in memoriam (11 mei 1928 - 27 september 2022)

Een man Gods is naar zijn hemels huis.... bekijk hier een filmpje over het leven van Anne van der Bijl (6 mnin).

Anne van der Bijl, in veel landen beter bekend als Brother Andrew, is een Nederlandse zendeling die bekend werd door zijn expedities gericht op het smokkelen van Bijbels naar communistische landen in hoogtijdagen van de
Koude Oorlog. Een rol die hem de bijnaam 'Gods smuggler' (Gods smokkelaar) opleverde. Van der Bijl schreef diverse inspirerende boeken waarin hij verslag doet van zijn avonturen. Hij beveelt het werk van Hart voor Kinderen van harte aan onder alle lezers en donateurs.
Jimmy Earl Perry - in memoriam

Jimmie Earl Perry was UNAIDS National Goodwill Ambassador voor Zuid-Afrika. Geboren in Amerika, zette hij in Zuid-Afrika zijn (muzikale) talenten in om aids te bestrijden. Dat deed hij onder meer als docent aan het Afrika Centrum voor HIV/Aids Management en als directeur van het educatief theater. “Onderwijs is – vooral voor de jeugd – de sleutel tot preventie en verlaging van HIV-infecties.” In januari 2018 kregen wij het verdrietige bericht dat Jimmie Earl is overleden. Hij heeft veel voor Hart voor Kinderen betekend en is in Nederland met name bekend geworden door zijn optredens voor onze stichting. We zijn hem daar nog altijd dankbaar voor!

Hart voor Kinderen

Postadres:
Postbus 160
1250 AD Laren

Bezoekadres:
Johannes Geradtsweg 24b
1222 PT Hilversum

Statutair adres:
Stadhouderslaan 52
3761 EM Soest

Telefoon: 035 - 772 11 04

Giften: NL 41 INGB 000 000 4520
(BIC: INGBNL2A)
 
KvK: 32136226
ANBI RSIN: 8195 25 339
© 2024 Hartvoorkinderen - Disclaimer / Privacyverklaring - Sitemap