/

Help mee

Door een financiële bijdrage


Door een financiële donatie draagt u bij aan wezenlijke veranderingen voor de toekomst van een kind in nood. Dat kan op structurele basis zoals maandelijks of per jaar. Voor speciale hulpacties zijn meestal eenmalige donaties nodig.
 
U kunt ook doneren via een periodieke schenking. Dat is een schenking die volledig aftrekbaar is bij uw inkomstenbelastingaangifte. Wilt u iets nalaten voor verlaten en kwestbare kinderen dan kunt u Hart voor Kinderen via een legaat opnemen in uw testament.  

Via aankopen in onze webwinkel ondersteunt u moeders die door een microkrediet en de verkoop van producten tot zelfredzaam worden gestimuleerd.

Om ons werk duurzaam voort te zetten is een constante stroom van inkomsten nodig. Laat uw hart spreken en word ook donateur! Door onze ANBI-erkenning zijn alle giften aftrekbaar via uw inkomstenbelasting.

Ja, ik word donateur

Begin zelf een actie en maak je eigen actiepagina aanWil je zelf in actie komen voor een of meer van onze projecten, dan kan dat ook op een heel persoonlijke manier. Je kunt bijvoorbeeld op je verjaardag, huwelijksdag of jubileum in plaats van een cadeau een donatie vragen voor een van onze hulpprojecten. We maken dan een speciale actiepagina voor je, die je kunt delen met vrienden en familie.

Je kunt meedoen aan een sponsorloop of een marathon waarbij je anderen vraagt jou voor ieder gelopen kilometer te sponsoren. Hetzelfde kan bijvoorbeeld met fietsen of suppen, of je organiseert als zanger of muzikant  een benefietconcert.

Er zijn vele manieren waarop jij je talent kunt gebruiken om het grote verschil te maken voor de kinderen in onze projecten die in armoede leven en zonder jouw hulp kansloos zijn.

Als je meer wil weten hoe jij betrokken kunt zijn bij ons werk en onze missie,  klik dan hieronder

Lees meer  

Andere mogelijkheden

Word vrijwilliger

Wilt u iets nuttigs doen met uw vrije tijd en u inzetten voor hulp aan kinderen in nood?

Word ambassadeur

Bent u geïnteresseerd om als een ambassadeur van ons een goed woordje voor ons werk te doen?

Mogelijkheden voor kinderen

Wil je op school iets vertellen over de hulp aan kansarme kinderen die Hart voor Kinderen geeft? Lijkt het je leuk om een kleurplaat van Hart voor Kinderen in te kleuren? Of wil je graag een spaardoosje bouwen? Kijk dan op deze pagina.

Samenwerken met Hart voor Kinderen

Als kerk of gemeente

Wilt u handen en voeten geven aan Gods liefde? Bent u als kerk op zoek naar een goed doel?

Als organisatie

Bent u een organisatie die een positieve impact op de samenleving wil maken?

Als bedrijf

Wilt u met uw bedrijf een hulpactie organiseren?

Blijf op de hoogte!

Elke maand indrukwekkende verhalen, actuele vacatures en het laatste nieuws in je mailbox: meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Hart voor Kinderen

Postadres:
Postbus 160
1250 AD Laren (NH)

Bezoekadres:
Johannes Geradtsweg 24b
1222 PT Hilversum

Telefoon: 035 - 772 11 04

Giften: NL41INGB0000004520
 
KvK: 32136226
© 2018 Hartvoorkinderen - Sitemap