/

Help mee

Kom zelf in actie!

Wil je zelf in actie komen voor een of meer van onze projecten, dan kan dat ook op een heel persoonlijke manier. Je kunt bijvoorbeeld op je verjaardag, huwelijksdag of jubileum een donatie vragen voor een van onze hulpprojecten. We maken dan een speciale actiepagina voor je, die je kunt delen met vrienden en familie. Er zijn ook vele manieren waarop je jouw talent kunt inzetten voor kinderen in nood! Denk bijvoorbeeld aan een benefietconcert of een marathon voor het goede doel.

Mogelijkheden voor kinderen

Wil je op school iets vertellen over de hulp aan kansarme kinderen die Hart voor Kinderen geeft? Lijkt het je leuk om een kleurplaat van Hart voor Kinderen in te kleuren? Of wil je graag een spaardoosje bouwen? Kijk dan op deze pagina.

Microkrediet-projecten

Met de verkoop van handgemaakte, fairtrade producten uit Afrika steunt Hart voor Kinderen een fantastisch doel: kwetsbare kinderen en moeders in Afrika.

Van elk verkocht sieraad gaat het grootste deel van de opbrengst direct terug naar de maker(s) waarmee ze een kans krijgen op een beter bestaan en de zelfwerkzaamheid wordt aangemoedigd. Het overige deel van de opbrengsten is bestemd voor stichting Hart voor Kinderen ter ondersteuning van pleeggezinnen.

Word vrijwilliger of ambassadeur

Hart voor Kinderen is altijd weer op zoek naar vrijwilligers. Zonder vrijwilligers zou ons werk geen doorgang kunnen vinden. Wilt u iets nuttigs doen met uw vrije tijd en u inzetten voor hulp aan kinderen in nood? Meld je dan aan als vrijwilliger. Of ben je geïnteresseerd om als goodwill ambassadeur van Hart voor Kinderen een goed woordje voor ons werk te doen? Dan nodigen we je van harte uit om ambassadeur van Hart voor Kinderen te worden.

Samenwerken met Hart voor Kinderen

Wilt u handen en voeten geven aan Gods liefde? Bent u als kerk op zoek naar een goed doel? Misschien bent u deel van een organisatie die een positieve impact op de maatschappij wil hebben, of wilt u met uw bedrijf een hulpactie organiseren.

Hart voor Kinderen slaat graag de handen ineen met kerken, organisaties en bedrijven die willen meehelpen aan onze missie: Kansarme kinderen een betere toekomst bieden.

Geef direct

Draag ook een steentje bij!

10

Hart voor Kinderen

Postadres:
Postbus 160
1250 AD Laren

Bezoekadres:
Johannes Geradtsweg 24b
1222 PT Hilversum

Statutair adres:
Stadhouderslaan 52
3761 EM Soest

Telefoon: 035 - 772 11 04

Giften: NL 41 INGB 000 000 4520
(BIC: INGBNL2A)
 
KvK: 32136226
ANBI RSIN: 8195 25 339
© 2024 Hartvoorkinderen - Disclaimer / Privacyverklaring - Sitemap