/

Wat wij doen

Het hart van onze missie en de kern van onze activiteiten is de opvang van verlaten en kansarme (wees)kinderen en het creëren van een betere toekomst voor hen. Dat doen wij op drie manieren: Gezinssponsoring, kindsponsoring en schoolsponsoring.

Gezinssponsoring: Het plaatsen van verlaten kinderen én een pleegmoeder/ouders in huizen  om een zo normaal mogelijk gezinsleven te leiden. Daarbij ondersteunen wij zowel de kinderen als de pleegmoeders/-ouders. Dit zorgmodel heeft onze voorkeur.

Kindsponsoring: Daar waar gezinssponsoring niet mogelijk is worden kinderen op een kostschool geplaatst, waar ze een volledige verzorging ontvangen.

Schoolsponsoring: Daar waar kinderen thuis wonen maar om financiële redenen niet naar school gaan omdat de ouders de schoolbijdrage niet kunnen betalen.

Kind- en gezinssponsoring Schoolsponsoring

Structureel en eenmalig

Structurele hulp

Opvang van kinderen in nood

Eenmalige acties

Daar waar we samen het verschil kunnen maken

Waar wij structurele hulp verlenen

Stichting Hart voor Kinderen heeft tot doel om wereldwijd verlaten en kwetsbare kinderen in zeer moeilijke levensomstandigheden.

Doel en missie

Blijf op de hoogte!

Elke maand indrukwekkende verhalen, actuele vacatures en het laatste nieuws in je mailbox: meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Hart voor Kinderen

Postadres:
Postbus 160
1250 AD Laren (NH)

Bezoekadres:
Johannes Geradtsweg 24b
1222 PT Hilversum

Telefoon: 035 - 772 11 04

Giften: NL41INGB0000004520
 
KvK: 32136226
© 2018 Hartvoorkinderen - Sitemap