/

Kom zelf in actie

Start zelf een actie!

Ben je bijna jarig? Dit jaar kun je een groot verschil maken in het leven van anderen door je verjaardagscadeau aan kinderen in nood te geven. Dit kun je bijvoorbeeld doen door je familie en vrienden om een bijdrage voor Hart voor Kinderen te vragen in plaats van een cadeau.

Zou je graag geld willen inzamelen voor kinderen die jouw hulp hard nodig hebben? Je zou een sponsorloop kunnen rennen of een benefiet-volleybalwedstrijd organiseren. We helpen je graag om het op te zetten en echt een verschil te maken in het leven van de kinderen in onze hulpprojecten.

Actie-ideeën

Wil je graag je eigen actie starten? Op deze pagina staat een heel aantal ideeën waarmee je aan de slag kunt. Misschien ben je wel zo origineel dat je zelf iets bedenkt naar aanleiding van jouw talenten. Bekijk een paar ideeën om inspiratie op te doen of bedenk je eigen actie.

Hoe werkt een actie?

Wil je graag een actie organiseren? Het is heel gemakkelijk. We maken ook een pagina voor je, zodat je je inzamelingsactie kunt delen met al je vrienden en familie. Klik hier om meer informatie te lezen over hoe een actie in zijn werk gaat en welke stappen je moet volgen.

Alle lopende en gerealiseerde acties

Hier vind je een overzicht van alle lopende en gerealiseerde acties, die anderen doen voor Hart voor Kinderen. Misschien vind je het leuk om geïnspireerd te worden of zoek je iemand die je kent.

Help mee

Doneer direct

15,-

Hart voor Kinderen

Postadres:
Postbus 160
1250 AD Laren

Bezoekadres:
Johannes Geradtsweg 24b
1222 PT Hilversum

Statutair adres:
Stadhouderslaan 52
3761 EM Soest

Telefoon: 035 - 772 11 04

Giften: NL 41 INGB 000 000 4520
(BIC: INGBNL2A)
 
KvK: 32136226
ANBI RSIN: 8195 25 339
© 2024 Hartvoorkinderen - Disclaimer / Privacyverklaring - Sitemap