/

Gezinssponsoring Zuid-Afrika

Daar waar mogelijk werkt Hart voor Kinderen vanuit het zorgmodel van gezinssponsoring, omdat wij vinden dat het familie-en gezinsleven de hoeksteen van de samenleving is. Daarbij is ons uitgangspunt dat we nieuwe gezinnen stichten, binnen de eigen cultuur en gemeenschap waartoe het kind behoort. We zoeken daarvoor pleegouders of moeders, die samen met de kinderen een nieuw gezin vormen en daarbij rolmodel voor de kinderen zijn. Die pleegouders, moeders en verzorgers worden hierin ondersteund door professionals in de gezondheids- en kinderzorg.

Verdrietig genoeg zijn de meeste kinderen HIV-positief. De moeders worden daarom getraind om deze kinderen met behulp van aidsremmers te verzorgen, waardoor ze een relatief normale kindertijd kunnen hebben. Voor het opvoeden van de kinderen krijgen de pleegmoeders, ouders of verzorgers een financiële vergoeding, die hen stabiliteit geeft naar de toekomst.

Ons hulpmodel van gezinssponsoring bestaat uit de hulp van 100 donateurs die samen met elk € 9 per maand een bedrag van 900 euro per maand bij elkaar brengen voor het volledige levensonderhoud van een gezin.

Duurzame Ontwikkelingsdoelen voor dit project:

Doneren

Stap 1/2

Doel:

Hoeveel:

Stap 2/2

Uw persoonsgegevens:

Uw adres:

Uw bijdrage:

Doel:
Bedrag:
Frequentie:

Betaalmethode:

Klik op de groene knop om naar de beveiligde betaalomgeving te gaan

* = Verplicht veld

Blijf op de hoogte

Elke maand indrukwekkende verhalen, actuele vacatures en het laatste nieuws in je mailbox: meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Hart voor Kinderen

Postadres:
Postbus 160
1250 AD Laren

Bezoekadres:
Johannes Geradtsweg 24b
1222 PT Hilversum

Statutair adres:
Stadhouderslaan 52
3761 EM Soest

Telefoon: 035 - 772 11 04

Giften: NL 41 INGB 000 000 4520
(BIC: INGBNL2A)
 
KvK: 32136226
ANBI RSIN: 8195 25 339
© 2024 Hartvoorkinderen - Disclaimer / Privacyverklaring - Sitemap