/

Supactie Marco van den Berg

1175

1000

06-07-2019

Supping voor Stas uit het Tsjernobyl gebiedVan Marco van den Berg, onze goodwill ambassadeur van Hart voor Kinderen ontvingen we het volgende bericht.
“Ik ontmoette Stas tijdens een sportactiviteit van mijn zoontje. (freerunnen). Stas komt uit Wit-Rusland, uit het Tsjernobyl gebied, waar hij in een opvangcentrum woont. In de loop van de weken leerde ik steeds iets meer over hem. En de situatie waarin Stas verkeert raakte mijn vaderhart...
Waar mijn oorspronkelijke gedachten uitgingen om geld in te zamelen om skateboards en sportartikelen aan te schaffen, begreep ik dat er meer nood was aan materialen om de kinderen in dat centrum te helpen in hun ontwikkeling en emoties.

Skateboards…….


De directrice van het opvangcentrum gaf op verzoek aan wat er allemaal nodig was en hierdoor ontstond het idee om 75% van de opbrengst van onze inzameling voor die hulpmiddelen te gebruiken en 25% van de opbrengst voor skateboards en dergelijke om de kinderen van het opvangcentrum een sportieve, creatieve uitlaatklep te geven om even hun problemen te kunnen vergeten want dat is wat deze sport doet met kinderen. Ik geef al meer dan 10 jaar les in skateboarden en weet uit eigen ervaring wat boardsports kunnen doen voor iemand die het moeilijk heeft.

Sup route kom kijken


Zoals elke editie gaan we een tocht van zo'n 40 kilometer op onze supboards peddelen om geld in te zamelen. We beginnen op de Rijn bij Elst om van daaruit bij Wijk bij Duurstede de Kromme Rijn op te peddelen.
Het leuke hieraan is, is dat we meer zichtbaar zullen zijn voor het publiek en daardoor hopelijk meer bewustwording kunnen creëren voor ons doel en het doen van activiteiten voor een goed doel in het algemeen.”

Stas is voor ons een gezicht geworden van deze kinderen in hun moeizame omstandigheden vandaar dat wij het Supping for Stas hebben genoemd. Maar wat we ook op mogen halen, het is bedoeld voor alle kinderen in het opvangcentrum in Wit-Rusland.
In samenwerking met Hart voor Kinderen hopen we met deze actie veel geld op te halen voor dit doel. Mogen wij en vooral de kinderen op uw steun rekenen??

Duurzame Ontwikkelingsdoelen voor dit project:

Doneren

Stap 1/2

Doel:

Hoeveel:

Stap 2/2

Uw persoonsgegevens:

Uw adres:

Uw bijdrage:

Doel:
Bedrag:
Frequentie:

Betaalmethode:

Klik op de groene knop om naar de beveiligde betaalomgeving te gaan

* = Verplicht veld
Hidden

Lopende acties

Geef direct

Draag ook een steentje bij!

10

Hart voor Kinderen

Postadres:
Postbus 160
1250 AD Laren

Bezoekadres:
Johannes Geradtsweg 24b
1222 PT Hilversum

Statutair adres:
Stadhouderslaan 52
3761 EM Soest

Telefoon: 035 - 772 11 04

Giften: NL 41 INGB 000 000 4520
(BIC: INGBNL2A)
 
KvK: 32136226
ANBI RSIN: 8195 25 339
© 2024 Hartvoorkinderen - Disclaimer / Privacyverklaring - Sitemap