/
Hidden
Hart voor Kinderen sponsort een gezin in Kayamandi. Het huis heeft de mooie naam 'Zanovuyo' gekregen. Dit betekent 'brenger van liefde'. Nomilaphi is de pleegmoeder van dit gezin en ze doet er alles aan om te zorgen dat de kinderen weer opbloeien.

Kayamandi is een sloppenwijk in Stellenbosch en is ontstaan tijdens de apartheid. Veel zwarte mensen die werk hadden op een boerderij of in de wijnhandel vestigden zich hier. De meerderheid van de bevolking spreekt Xhosa en staat bloot aan vele moeilijkheden. Zo is er bijvoorbeeld een hoog aantal HIV-besmettingen, zelfs drie keer zoveel als in de lokale omgeving! Ook een hoog gebruik van alcohol en drugs is aan de orde van de dag en veel ouders staan er alleen voor in de opvoeding.

Erna Neuteboom: “Hoe geweldig is het om met eigen ogen te zien hoe deze verlaten en kwetsbare kinderen leven in dit nu mooie opgeknapte huis. Een huis vol blijdschap met heen en weer kruipende, rennende, lachende en spelende kinderen. Heerlijk! Ontroerend als je deze - toch getraumatiseerde - kinderen zo samen ziet spelen.”

In het filmpje hiernaast vertellen de maatschappelijk werksters in Stellenbosch wat uw donatie betekent voor dit huis!

Doneren

Stap 1/2

Doel:

Hoeveel:

Hoe vaak:

Stap 2/2

Uw persoonsgegevens:

Uw adres:

Uw bijdrage:

Doel:
Bedrag:
Frequentie:

Betaalmethode:

Klik op de oranje knop om naar de beveiligde betaalomgeving te gaan

* = Verplicht veld

Blijf op de hoogte!

Elke maand indrukwekkende verhalen, actuele vacatures en het laatste nieuws in je mailbox: meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Hart voor Kinderen

Postadres:
Postbus 160
1250 AD Laren (NH)

Bezoekadres:
Johannes Geradtsweg 24b
1222 PT Hilversum

Telefoon: 035 - 772 11 04

Giften: NL41INGB0000004520
 
KvK: 32136226
© 2018 Hartvoorkinderen - Sitemap