/
Hidden

""

Jeffrey's Bay & Humansdorp

Hart voor Kinderen sponsort vier gezinnen in Jeffrey's Bay en drie in Humansdorp (deze twee dorpen liggen dicht bij elkaar). In Humansdorp is een speciaal project voor kinderen met een beperking. Waar 'gezonde' kinderen nog de mogelijkheid hebben om voor zichzelf op te komen, zijn kinderen met een beperking aan hun lot overgelaten. Deze kinderen worden niet zomaar verlaten, ze worden gewoon gedumpt...

Hart voor Kinderen wil heel graag ook voor hen zorgen! Juist deze kinderen hebben onze steun nodig. We willen hen een warm thuis geven waarin ze worden uitgedaagd, allemaal op hun eigen niveau, om het beste uit zichzelf te halen. Deze kinderen kunnen nu elk moment in hun nieuwe huis geplaatst worden en krijgen een gezin waar er voor hen gezorgd wordt.

Onze partnerorganisatie in Jeffrey's Bay ontving onlangs een geschikt stuk land in Humansdorp (4800 m2) waar drie pleeggezinnen zich kunnen huisvesten. Deze huizen kosten 55.000 euro per stuk. Daarnaast is er geld nodig voor het levensonderhoud van de kinderen, die we ter zijner tijd dit nieuwe thuis zullen geven.

Veel kinderen in Jeffrey's Bay en Humansdorp leven onder verschrikkelijke omstandigheden. Ze krijgen te maken met honger, ziekten, geweld, prostitutie en een groot gebrek aan sanitaire voorzieningen. Velen verliezen de moed en verwachten niet dat hun toekomst ooit beter wordt dan dat van hun ouders of familieleden. Elke dag ondervinden kinderen de gevolgen van HIV/AIDS of worden zelfs wees door deze ziekte.

Astrid en Johan Vos, onze partners in Jeffrey's Bay, vertellen in de filmpjes hiernaast wat uw donatie betekent voor deze kinderen!

Veel van deze kinderen in Humansdorp en in Jeffreys Bay gaan naar de prachtige school Kings College of ze gaan naar de Rainbowschool voor kinderen met een beperking en zijn daar dolgelukkig. De bouw van beide scholen is tot stand gekomen door donaties van heel veel Nederlanders.

ANBI RSIN: 8195 25 339

Doneren

Stap 1/2

Doel:

Hoeveel:

Stap 2/2

Uw persoonsgegevens:

Uw adres:

Uw bijdrage:

Doel:
Bedrag:
Frequentie:

Betaalmethode:

Klik op de groene knop om naar de beveiligde betaalomgeving te gaan

* = Verplicht veld

Actueel nieuws

Help mee

Doneer direct

15,-

Hart voor Kinderen

Postadres:
Postbus 160
1250 AD Laren

Bezoekadres:
Johannes Geradtsweg 24b
1222 PT Hilversum

Statutair adres:
Stadhouderslaan 52
3761 EM Soest

Telefoon: 035 - 772 11 04

Giften: NL 41 INGB 000 000 4520
(BIC: INGBNL2A)
 
KvK: 32136226
ANBI RSIN: 8195 25 339
© 2024 Hartvoorkinderen - Disclaimer / Privacyverklaring - Sitemap