/
Hidden

""

Hanneke en Thabang in Lesotho

Lesotho
Hanneke woont en werkt met Operatie Mobilisatie in Lesotho. Ze doet ondersteunend werk voor de lokale families en organiseren kerkdiensten. Geven trainingen e.d. voor kinderen en bekijken waar de noden van de mensen liggen.

Zo werden er tijdens de coronacrisis ook voedselpakketten uitgedeeld en organiseren ze met kerst ook een kerstfeest voor de kinderen uit de omgeving.

Grote armoede in Lesotho


Lesotho is een land in Afrika dat geheel wordt omsloten door Zuid-Afrika. We hebben regelmatig voedselpakketten mogen verstrekken en kunnen bijdragen aan watertappunten voor de bevolking. We danken iedereen die mee heeft geholpen het leven van de bevolking in Lesotho draaglijker te maken.
Meer dan de helft van de bevolking leeft onder de armoedegrens. Dit betekent dat veel kinderen niet naar school kunnen. Onze partners Hanneke en Thabang in Lesotho vroegen nu om hulp voor 2 kleuterschooltjes in Moteng die worstelen met het niet kunnen aanschaffen van materiaal om de kinderen les te geven. Denk aan puzzels, vormen, kleurpotloden, boeken. Er zijn geen schoolborden en zelfs geen tafels waar de kinderen aan kunnen zitten.

Doneren

Stap 1/2

Doel:

Hoeveel:

Stap 2/2

Uw persoonsgegevens:

Uw adres:

Uw bijdrage:

Doel:
Bedrag:
Frequentie:

Betaalmethode:

Klik op de groene knop om naar de beveiligde betaalomgeving te gaan

* = Verplicht veld

Actueel nieuws

Help mee

Doneer direct

15,-

Hart voor Kinderen

Postadres:
Postbus 160
1250 AD Laren

Bezoekadres:
Johannes Geradtsweg 24b
1222 PT Hilversum

Statutair adres:
Stadhouderslaan 52
3761 EM Soest

Telefoon: 035 - 772 11 04

Giften: NL 41 INGB 000 000 4520
(BIC: INGBNL2A)
 
KvK: 32136226
ANBI RSIN: 8195 25 339
© 2024 Hartvoorkinderen - Disclaimer / Privacyverklaring - Sitemap