/

Nieuws

Hart voor Kinderen haalt Zuid-Afrikaanse krant

leestijd 3 min.
Hart voor Kinderen
12-05-2014 15:01
Hart voor Kinderen heeft veel projecten in Afrika, maar de basis van de stichting ligt in Nederland. We waren dan ook blij verrast toen we van onze partnerorganisatie te horen kregen dat er een artikel over Hart voor Kinderen in de krant was geplaatst. In Zuid-Afrika!

Het artikel zegt het volgende:

''In December deed 'Our Times' verslag van Nadia Jantjies uit Humansdorp. Zij onderging een zware operatie om haar benen en knieën recht te zetten. Nadia heeft het 'Bounce syndroom' en was niet in staat om zich vrijuit te bewegen zoals de andere kinderen. Ze had veel pijn en zonder operatie zou ze snel in een rolstoel terecht zijn gekomen. Nadia gaat naar school op het Rainbow Care Center, speciaal voor kinderen met een verstandelijke beperking. De kostbare operatie werd mogelijk gemaakt door een gulle gift van Stichting Hart voor Kinderen, de partnerorganisatie van Victory4All. Hart voor Kinderen betaalde voor het ziekenhuis, de chirurg en de andere therapeuten. Bijzondere dank gaat uit naar Rosa, de leidinggevende op het Rainbow Care Center en haar man Willem. Zij hebben zich enorm ingezet om dit voor Nadia voor elkaar te krijgen. Het gaat heel goed met Nadia, ze is weer in staat om te lopen maar steunt nog steeds op krukken om evenwicht te kunnen houden. Net zolang tot haar spieren sterk genoeg zijn om te lopen! Deze ontwikkeling betekent een nieuw leven voor haar!''

We zijn erg blij dat de operatie zo goed geslaagd is. Nadia is nog wel steeds aan het revalideren maar ze kan steeds beter lopen en klimt zelfs op het klimrek. Doordat ze nu meer kan bewegen, valt ze ook af. In alle opzichten een positieve vooruitgang in haar gezondheid!
Belangrijk dat meer mensen dit horen?

Actueel nieuws

Help mee

Doneer direct

15,-

Hart voor Kinderen

Postadres:
Postbus 160
1250 AD Laren

Bezoekadres:
Johannes Geradtsweg 24b
1222 PT Hilversum

Statutair adres:
Stadhouderslaan 52
3761 EM Soest

Telefoon: 035 - 772 11 04

Giften: NL 41 INGB 000 000 4520
(BIC: INGBNL2A)
 
KvK: 32136226
ANBI RSIN: 8195 25 339
© 2024 Hartvoorkinderen - Disclaimer / Privacyverklaring - Sitemap