/

Kindsponsoring

Volledig levensonderhoud met kwaliteitonderwijsNiet in alle landen is ons zorgmodel (het stichten van een gezin mogelijk). Dat is het geval in Oeganda. Daar doen wij aan kindsponsoring: het kind wordt gesponsord om naar een kostschool te gaan. In Oeganda is een moeder heel erg gelukkig als een of het liefst al haar kinderen naar een school kunnen.

Een kostschool betekent dat een kind niet uren hoeft te lopen om de les bij te wonen, of uitgeput raakt van het klusjes doen zoals water halen of houtsprokkelen om dan vaak met een lege maag te laat in de les te verschijnen. Een kostschool betekent ook kwaliteitonderwijs in tegenstelling tot de arme dorpsschooltjes waar de standaard bedroevend laag is.

Een kostschool betekent dat een kind naast onderwijs ook drie maaltijden per dag, een bed met matras, kleding, medicatie, veiligheid en liefdevolle verzorging krijgt: het volledig levensonderhoud. Een enorme hulp voor de familie of de stam van deze kinderen. In de vakanties gaan de kinderen naar hun familie en/of stam terug. Het is belangrijk om hun eigen taal en cultuur te behouden en om zo, wanneer zij klaar zijn met hun studie, een verschil te kunnen maken in hun eigen stam en land.

Ons hulpmodel van kindsponsoring bestaat uit de hulp van 7 donateurs die samen met elk € 7,00 per maand een bedrag van 49,00 euro per maand bij elkaar brengen voor het volledige levensonderhoud van een kind op een kostschool.

Vormt u een van die belangrijke schakels in de zorg voor een kind in Oeganda? Vul dan hieronder het donatieformulier in.

Doneren

Stap 1/2

Doel:

Hoeveel:

Hoe vaak:

Stap 2/2

Uw persoonsgegevens:

Uw adres:

Uw bijdrage:

Doel:
Bedrag:
Frequentie:

Betaalmethode:

Klik op de oranje knop om naar de beveiligde betaalomgeving te gaan

* = Verplicht veld

Blijf op de hoogte!

Elke maand indrukwekkende verhalen, actuele vacatures en het laatste nieuws in je mailbox: meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Hart voor Kinderen

Postadres:
Postbus 160
1250 AD Laren (NH)

Bezoekadres:
Johannes Geradtsweg 24b
1222 PT Hilversum

Telefoon: 035 - 772 11 04

Giften: NL41INGB0000004520
 
KvK: 32136226
© 2018 Hartvoorkinderen - Sitemap