/

Belastingvrij en periodiek schenken

Keuze van het hart
Steeds meer mensen hebben de wens om hun geld of bezittingen na te laten aan een goed doel. Dat kan een doel zijn dat in de lijn van uw leven ligt en dat u een warm hart toedraagt. Het is echter belangrijk dat u hier op tijd over nadenkt, zo bepaalt u namelijk zélf wat er met uw bezittingen gebeurt.

Iets doorgeven aan de kinderen…
Veel mensen geven hun erfenis door aan hun kinderen en/of kleinkinderen. Het is een mooie gedachte om iets door te geven aan de volgende generatie. Bij Stichting Hart voor Kinderen hebben we veel te maken met kinderen die niet terug kunnen vallen op de steun van hun ouders. Wij doen er alles aan om ieder kwetsbaar kind een kans te geven. U kunt ons daarbij helpen!

Een optie is:
Periodieke schenking. Dit kan een hoge aanslag na overlijden voorkomen. Denkt u er over om periodiek te schenken? U kunt het schenkingsformulier vanaf deze pagina downloaden, en digitaal invullen, printen en ondertekend naar Hart voor Kinderen sturen. Klik hier om het formulier te downloaden. Stichting Hart voor Kinderen stuurt het ondertekend retour.

Voordelen
Goede doelen met een ANBI-status zijn vrij van successierecht. Dat geldt ook voor Stichting Hart voor Kinderen. Daarmee is uw schenking 100% inzetbaar voor de doelstelling van dat goede doel.


Periodiek schenkingsformulier downloaden

Hart voor Kinderen

Postadres:
Postbus 160
1250 AD Laren

Bezoekadres:
Johannes Geradtsweg 24b
1222 PT Hilversum

Telefoon: 035 - 772 11 04

Giften: NL41INGB0000004520
 
KvK: 32136226
© 2018 Hartvoorkinderen - Disclaimer / Privacyverklaring - Sitemap